OSLOANORAKK-INSPIRERT GENSER

I strikkeverden er osloanorakken fra pickles en stor greie. Det er en utenpågenser (anorakk) med hette og strikkes i utallige fargekombinasjoner. Og jeg er jo ganske lettpåvirkelig når det kommer til strikking, så selvfølgelig måtte jeg prøve denne jeg også!

Etter den store drops<3you-2 hamstringa i Novmeber er det selvfølgelig mye ubrukt garn igjen. Jeg hadde blandt annet noen hesper grønt, og noe rester fra noen skappelgensere i beige som bare måtte bli en liten genser! Så sagt så gjort! 

Jeg strikke det beige i perlestrikk mot riller i originalen. Og ettersom denne var til en kjekk liten kar på 1 måned droppet jeg hetta. Skifta også seinere til det beige på bringa enn på originalen, da jeg prøvde å unngå rester. Det gikk nemmelig med akuratt 1 hespe grønt på denne, og bare rester av det beige! Hurra!!

Etter att genseren blei overlevert strikka jeg ei lita djevellue, ettersom det er meninga det skal være en utegenser. Fikk da enda mindre rester beige - dobbelthurra! Men den glømte jeg å ta bilde av.

Størelse på genseren er ca 3-6 måneder kanskje? Har skrevet opp masker, pinner osv hvis noen skulle ønske å få det :)

Én kommentar

Cesilie

26.06.2014 kl.21:45

Hei!

Fin side! Skulle gjerne hatt oppskriften og hvilken type garn du har brukt på den grønne og beige Osloanorakk- inspirerte genseren; kjempe søt! Tenkte å prøve å strikke den til gutten min på 4 år :)

Mvh Cesilie

Netta Marie

28.08.2014 kl.10:14

Cesilie: hei! Beklager, vært litt fraværende på bloggen! Jeg tok utgangspunkt i maskeantallet fra denne oppskriften: http://www.garnstudio.com/lang/no/visoppskrift.php?d_nr=b11&d_id=23&lang=no
Og så brukte jeg garnet Drops <3 you 2. Ikke å få tak i lenger! Men har ei venninne som har strikka i eskimo, og den ble veldig fin!

Skriv en ny kommentar

hits