HENTESETT TIL GUTT

Ei i klassen fikk en liten gutt i begynnelsen av april, og jeg lar jo ikke sjansen til å strikke babytøy gå fra meg! Spurte i mars om det var noe de ville ha eller trengte, og fikk vite at de ikke hadde så mye klær ennå da. Så da benyttet jeg sjansen til å strikke ei jakke jeg hadde hatt i hodet en stund.

Strikket uten oppskrift. Det lyseblå er havskummønster/bølgemønster, det hvite dobbelt perlestrikk og det beige riller. Raglannfelling og noen fantastisk søte knapper med litt glitter i jeg fant på ebay. Kan nesten ikke bli for sukkersøt på babyer, selv om de er gutter. Pappaen klaga ikke så da er jeg fornøyd ;)

Mammaen lurte på om hun kanskje skulle bruke jakka hjem fra sjukehuset, og da måtte jeg bare strikke ei bukse, lue og sokker som måtte følge med.

Lua og buksa er strikke etter dropsmønster. Sokkene var ikke helt ferdige når jeg dro for å levere det, så de blei ferdig under "kaffeslabraset" og er derfor ikke med på bildet. Lua er også i havskumm/bølgemønster. Hadde ikke mer igjen av garnet fra jakka, så blei en mørkere blåfarge på resten. Restegarnets forbandelse ;)

Settet blei i størelse ca 0-3 måneder, og ryktene skal ha det til at han hadde litt å vokse i. Og det er jo kjekt! Gøy med babystrikk :)

Bilder fra Instagram: nettamarie88 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits