STRIPEGENSER I ALPAKKA

Nå er romjulsprosjektet mitt ferdig! Fikk knitpro strikkepinner til jul, og hadde heldigvis benytta meg av alpakkafesten på garnstudio før jul. Var veldig utplukka når jeg var innom garnbutikken, så da blei det litt farger på måfå uten noe mål. Men nå er jeg veldig fornøyd med måfå-valget mitt! Synes fargene var herlige sammen!

Jeg har ikke brukt noe mønster, bare målt, strikka prøvelapper og regna ut. Har laget fletter nederst på armene og nederst på genseren. Veldig fornøyd med den detaljen. Har selvfølgelig laga raglanfelling, ettersom jeg har monteringsforbi. Har brukt alpakka fra drops og pinne 5. Luftig, mjuk og varm. Perfekt i dag som det visstnok var 15 blå ute!

Fått litt spørsmål fra kjentfolk om jeg tar på meg oppdrag, og det gjør jeg. Kommer ann på skole og sånn i forhold til hvor lang tid det tar og kapasitet. Men skader aldri å sende en mail :)

2 kommentarer

Trulte H

14.01.2013 kl.20:02

Så fin den ble. Syns det er så fint at dere unge også strikker. :-)

Netta Marie

20.01.2013 kl.22:05

Trulte H: Takk! Ja, har jo faktisk blitt litt poppis igjen ;) Morsomt! For det er få ting som er så tilfredstillende som å bruke plagg man har laga sjøl :)

Skriv en ny kommentar

hits