SKAPPELGENSER #3

Skappelgenser # 3, eller en rillestrikked litt stor ullgenser med raglanfelling som man også kan kalle den. Den er strikket i Drops <3 2, i lys brunt, og til MEG! Jeg gjorde den litt smalere og litt kortre enn den burgunderrøde, og jeg lagde raglanfelling i halsen i steden for den "orginale" måten å sy på armene. Synes det gav et litt "mjukere" og mer feminint resultat. Den har vært ferdig ett par uker allerede, og jeg brukte 5 dager og 750 gram garn. Jeg bytter forøverig på å bo i denne og den burgunderrøde. Nesten så jeg bør melde adresseendring hos posten!

Burde kanskje hatt ett bilde med den på også, men det får jeg heller ta en annen gang.

Holder nå på med skapelgenser #5, som er til ei venninne. Kan medelle at skappelgenser #4 satt som ett skudd på svigerlillesøster. Den kommer det bilder av ved en seinere anledning. Har lovd bort å strikke skappelgenser #6 til ei på praksisplassen min. Om jeg begynner å bli lei skappelgenser? Nei, overraskende lite lei. Må nevnes at jeg får gjort lit anna innimellom, blandt anna julegaver :)

2 kommentarer

myruin

01.12.2012 kl.17:25

ÅÅ, jeg elsker det garnet! Jeg har strikket hettejakke i det, og den kan du se her: http://myruin.blogg.no/1354049069_da_er_min_nye_strikke.html

ellers har jeg brukt det garnet til halser og barnegensere, og tror jeg må hamstre masse av det før nyttår.. :)

js

28.09.2017 kl.12:42

har du oppskrift?)takk

Skriv en ny kommentar

hits