SKAPPELGENSER #2

Svigerlillesøster ønsket seg skappelgenser til bursdagen sin som var nest siste dag i Oktober. Og når Drops <3 2 hadde kommet i butikken måtte jeg jo etterkomme det ønsket. Ettersom jeg måtte bli ferdig med jakka til storesøstern hennes først, ble gava litt forsinka. Men jeg slo min egen strikkerekord, og gensern var ferdig på 1 uke. Så gaven kom bare litt over 1 uke etter at bursdagen faktisk var. Så det var jo ganske bra. Desverre bommet jeg litt på størelsen, og den ble for stor for mottageren. Så nå er nytt garn bestilt, og jeg skal få genserbrukeren til å ta masse mål før jeg setter i gang, sånn at den skal bli perfekt denne gangen! Ingenting er tristere enn strikketøy som ikke blir brukt. Så den store gensern får jeg ta selv. Eller gi den til noen andre eller se om jeg får solgt den. Er jo halvveis i en ny genser til meg selv allerede, i samme garn bare mørkere farge. Og det er vel kanskje grenser for hvor mange store strikkegensere en person trenger?

Ser jo ikke så flott ut på kleshengern, og du får jo ikke kjent på hvor mjuk den er. Og det er synd, for den er helt fantastisk mjuk. Striket staver i halsen denne gangen, og synes det ble ganske fint faktisk. Så får håpe den får en kropp å varme etterhvert, for varm er det også.  Så krysser jeg fingrene for at neste genser blir mer passe i størelsen, inntil garnet kommer fortsetter jeg på den til meg :)

5 kommentarer

Navn

17.11.2012 kl.17:10

åå, jeg har også lagt min elsk på drops<3you garnet. Har strikket en rød jakke, men venter bare på mere garn før den blir ferdig.. Også strikket flere halser å gi bort til jul.

Synes bare det er synd at det går ut etter nyttår.. får sørge for å ha fylt opp lagrene da..

Maren K

17.11.2012 kl.17:23

Åh, den var veldig fin, Netta! Jeg kan gjerne kjøpe den av deg? Men det spørs om den passer da? :) Trenger en god og varm genser i vinter!

Netta Marie

17.11.2012 kl.17:36

Navn: Ja, veldig synd! Bestilte sånn at jeg fikk gratis frakt nå, så har jeg litt uttover :) De var nesten tom på den lokale strikkebutikken, men de var vist de eneste i Oslo som hadde fått inn. Så det hadde vist vært veldig populært :)

Netta Marie

17.11.2012 kl.17:37

Maren K: Takk! Gyda ville se om den passa henner :) Hvis den ikke gjør det skal jeg sende deg ei melding med mål av den :)

19.11.2012 kl.23:16

Supert;)

Skriv en ny kommentar

hits