HEKLEJAKKE OG STRIKKEBUKSE BABYSETT

I sommer bestilte en kollega av mamma et babysett av meg. Settes skulle være til en ny slekning, og jeg fikk relativt frie tøyler. Kravene var at det skulle være guttefarger, i strørelse ca 6 måneder og settes skulle bestå av jakke, bukse, sokker og lue. 

Jeg endte opp med lyseblått, mørkeblått og beig i kombinasjon. Jakka ble hekle av to sekskantete bestemorruter som så er sydd sammen. Utrolig stilig måte å lage jakke på. Så fremgangsmåten HER. Bukse ble sparkebukse etter eget hode, sokkene ble veldig enkle rillestrikkede sokker og med en djevellue ble settet komplett.

 

Var redd sokkene ble litt store, så tredde i en lyseblå silketråd. Just in case. Knappene er treknapper som er formet som epler. Kjøpt på *trommevirvel* ebay. Synes det passa så bra! Likte skikkelig godt måten jakka er hekla på. Men må innrømme at jeg gjorde noen endringer etter at bildet ble tatt. Hekla armene inn litt i enden, så de ikke skulle slenge så mye, også hekle jeg et par runder ekstra nede. Sånn at ikke jakka skulle bli for kort for fort :) Alt er laga i babyull. 

Håper settet falt i smak hos de som skal bruke det.

2 kommentarer

Tine

29.10.2012 kl.12:54

Så fint sett, og skikkelig kul jakke ;)

Oddbjørg

29.10.2012 kl.18:20

Så fint:)

Skriv en ny kommentar

hits