AMANDA-PROSJEKTET

Jeg ble jo født 2 måneder for tidlig, såkalt prematur, og tilbragte litt tid i kuvøse den første levetiden. Heldigvis var jeg bare veldig underernært, og ikke syk-syk. Jeg var heldig, men det er det ikke alle som er. Derfor kunne jeg ikke holde strikkepinnene i ro når jeg hørte om Amandaprosjektet

Sålangt har jeg levert det jeg har strikka til Elverum. Hadde egentlig tenkt til å levere på rikshospitalet (der jeg ble født), men ettersom skapet deres var fult spurte jeg på amandaprosjektets facebookgruppe om det var et annet sted som trengte det, og da var det Elverum som svarte først. 

Her er bilde av det meste jeg har levert sålangt. Veldig gøy. Og så går det til et godt formål. Målet er jo at alle de syke babyene skal få med seg plaggene de har brukt hjem, men uheldigis har ikke alle sjukehusene stor nok kapasitet til det. Så da er det bare å ta strikkepinnene/heklenålene fatt!
 

 

5 kommentarer

Tine

07.08.2012 kl.12:40

Så utrolig flott, hørte om det selv og har absolutt vurdert og strikke til de!

Så mye du har strikket :)

Hvordan garn har du brukt?

Tine

07.08.2012 kl.12:42

Og hvilken størrelse har du strikket teppene?

08.08.2012 kl.10:17

Så masse fing, og så masse! Har vurdert å strikka til dette prosjektet eg og, i tillegg til at det er ein god sak, blir ein kvitt litt trårestar. Ein trenge ikkje så mange gram til dei sokkane feks. Har du tips til oppskrifter?

Netta Marie

19.09.2012 kl.21:21

Tine: oi, verdensmester i dårlig bloggkontroll ;) Her er det brukt ymse. Kravet er at det skal være klø- og lofritt og minst 80% ull. Silja og babyull er sikre vinnere. Og størelsene er fra 40*40 - 60*60. ligger på ca 50*50 som oftest :)

Netta Marie

19.09.2012 kl.21:23

Anonym: Dårlig på å svare her ja! Unskyld! Hvis du går inn på Amandaprosjektets side på facebook er det mange lette og gode oppskrifter der. Det trengs oftest strikk i størelse nyfødt-3 måneder, da det kommer inn mest bittelite. Er i allefall det som sies på sida :) Viktig at luer og sokker er uten pynt som stikker ut pga. trykkskader. Fantastisk formål, lett god samvittighet for strikking ;)

Skriv en ny kommentar

hits