4 UKERS BRYLLUPSDAG

Oi, nå har vi vært gift i 4 uker alt. Og hva gjør vi for å feire? Jo jeg sitter hjemme i slaskeklærne etter å ha vært på jobb, og mannen min *kniiiiiis* er i utdrikkningslag for en kompis. Godt vi har resten av livet sammen da!

Bryllupet ble fantastisk, rett og slett. Sjøl om brudebukketen blei igjen hjemme når vi drio i kirka. Ha ha! Kmm på det når jeg satt meg ned i kirka, og hverken jeg eller pappa turte å se på mamma. Heldigvis hadde a ikke lagt merke til det. De fleste hadde vist ikke det. Det var ei som hadde tenkt at ettersom jeg liker det enkelt, så hadde jeg valgt å ikke ha det og tenkte ikke noe mer på det. Hentet den hjemme før vi skulle ta bildene, så egentlig ikke noe skade skjedd. Men knapphullsblomsten til svigerfar ligger fortsatt på kjøla. Den var det ingen som tenkte å ta med, han hadde jo prestekjolen i kirka. 

Fotografen tok så vannvittig mange fine bilder i kirka og sånne "vanlig oppstilte", så sliter med å velge ut de som skal "fikses" på. Men her er noen bilder som ei av vennene til svigerforeldra tok, hu tok 1100 bilder, helt vannvittig. Er så taknemlig for det. Alt er jo dokumentert.


Gjett hva vi snakker om her liksom...SÅPEBOBLER :D


Veeeldig fornøyd med buketten, når jeg først fant den!


Ser noen av de bryllupsbloggene jeg har fulgt har delt opp og lagt innleg om kjole, blomster, mat osv. Litt usikker på om jeg gidder det. Men er jo litt praktisk da. Ja ja, får tenke på det :)

 

2 kommentarer

04.08.2012 kl.21:27

Så fin du var:) Eg serverte i ein konfirmasjon, og hadde med oreo kake, det var 1 av 8 kaker og den einaste som blei åten opp:) Kansje me burde ha den me og.

Tine

04.08.2012 kl.23:14

Så nydelig kjole og pen du var!

Hyggelig og høre fra deg igjen :))

Skriv en ny kommentar

hits