MARIUSGENSER GUL & GRÅ

Nå er endelig mariusgenseren min ferdig! Hipp hipp hurra! Eller, den har vært ferdig og i flittig bruk i ei uke nå. Den er fantastisk <3 Så fornøyd over egen innsats!

Strikket i Rubin og Silja fra sparkjøp. Modellen er den med rundfelling og perlestrikk på mansjetter og i halsen fra marius-heftet til sandnesgarn. Jeg strikket den i størelse S, men ettersom jeg strikka med litt tjukkere garn enn oppskrifta tilsier kunne jeg nok hatt XS. Men synes ikke det gjør noe at den er litt stor. Og er så fornøyd med det senepsgule garnet. Ah, akuratt sånn jeg hadde sett det for meg. Også tok det ikke lange tia heller, bare litt over 2 måneder, da inkuldert ei uke med senebettenelse i skulderen og ei uke med forstuet tommel. Så fornøyd med det! 

Godt jeg ikke har som mål å bli supermodell! Men fargene er best gjenngitt i de øverste bildene. Det siste var mest for å vise passformen.

Frister noe sjukt å begynne på en til, i orginalfargene kanskje. Eller telemarkkofta, den er stilig! Ah, er så mye som bør strikkes! Og aller helst med en gang :)

Én kommentar

Oddbjørg

26.mar.2012 kl.18:12

Den var fin:) klar for bryllup no?

Skriv en ny kommentar

hits