KONFIRMASJONSGAVE - STRIKKAJAKKEHei igjen Bloggen! Blir vel snart tvangsnedlagt av blogg.no. Er så mye annet å henge fingrene i for tia, men nå skal jeg vise en godbit som jeg er umåtelig stolt over.

Svigerlillesøster (svigerinna?) konfirmerte seg forrige søndag. Og ettersom jeg har vært sammen med Sigmund, og derfor kjent henne i 6 år, er det litt rart å tenke på at hun allerede er nesten 15 år. Er ganske stilig  tenke på hvor mye hun har vokst på de 6 åra, ettersom jeg synes jeg har vokst ganske mye. Men uansett. Måtte jo få til en litt minneverdig konfirmasjonsgave. Og hva gjør ikke Netta da? Jo hu begir seg uttpå ei strikkajakke, i voksen størelse. For første gang! Det skal jeg ha, jeg hopper i allefall utti med begge beina på en gang ;)

Brukte faktisk bare 6 uker på den. Og er sinnsykt fornøyd. Og det beste av alt, det er Taran også! Stor glede!

Fin ikke sant? Angret litt der jeg pakket den inn, ville helst beholde den selv ;) Men når jeg hører at konfirmanten selv bruker den "hele tia" og får masse skryt av den fra venninnene sine - ja da er det verdt det. For det er vel ingen som er så kritiske som 14-15 år gamle jenter ;)

Tok utgangspunkt i  DENNE OPPSKRIFTEN. Men som du ser har jeg modifisert den ganske mye. Så føler meg ganske trygg på at ingen andre har lik jakke. 

3 kommentarer

Tine

19.mai.2011 kl.12:34

Så fin jakke :-) Og grattis med første gjennomførte store prosjekt i voksenstørrelse!

Godt at hun ble fornøyd!

Bare og begynne på en til deg selv nå da så :D hehe

Tine

27.mai.2011 kl.09:52

Har aldri strikket jakke før selv da, men hvordan gjorde du det på denne? Strikket du rundt og klipte opp, eller strikket du fram og tilbake?

Netta Marie

27.mai.2011 kl.16:14

Tine: Hei! Jeg strikket rundt og rundt og klippet opp. Mye enklere enn jeg hadde trodd! Tror det sparte meg for mye tid, er jo dødskjedelig å strikke frem og tilbake, særlig på tilbakeveien ;)

Skriv en ny kommentar

Netta Marie

Netta Marie

22, Oslo

Livsglad jente som bor sammen med kjæresten sin Sigmund i Oslo, og går på UiO. Jeg elsker å strikke, og er litt over middels glad i pingviner. Ser du noe strikket du liker? Jeg strikker på bestilling:) Send meg en mail på netta.marie@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits