ENDRET SIVILSTATUSJa, da er det offesielt - vi er forovet! Det hele skjedde på romantisk vis ved det sorte hav på modum bad 2. påskedag. Gjorde det ikke offesielt på facebook før nå, for ville være sikker på at alle vi ville si det personlig til fikk høre det først. Og nå tror vi at vi har klart det. He he. Beklager til de som måtte føle seg glemt!

Så nå blir det bryllup i juli 2012. Måmma er allerede i full gang med planlegging. Snakk om force of nature. Jeg har nøyd meg med å kjøpe ett sånt bryllupsblad. Gøy med litt lesing på si. Men må vel slenge meg på før det går helt over styr ;) ha ha!

Vi gikk for, eller Sigmund gikk for blir vel riktigere å si - forlovelsesring også ha nye gifteringer når vi gifter oss. Hans er på vei i posten, og min er tilbake på fingern etter forminsking :) 

Så nå er det vel bare lykke og vellstand i heimen.

 

5 kommentarer

Sindre

29.apr.2011 kl.19:39

:D :D :D

Tonje

29.apr.2011 kl.20:30

Gratulerer så mye! :D

studentmiriam (:

30.apr.2011 kl.01:09

Gratulerer igjen, beste nyhet på lenge :D :D

Oddbjørg

30.apr.2011 kl.15:49

Gratulera!

Tine

01.mai.2011 kl.22:56

Gratulerer såååå MYE :DDDDDDDDDDDD

Skriv en ny kommentar

Netta Marie

Netta Marie

22, Oslo

Livsglad jente som bor sammen med kjæresten sin Sigmund i Oslo, og går på UiO. Jeg elsker å strikke, og er litt over middels glad i pingviner. Ser du noe strikket du liker? Jeg strikker på bestilling:) Send meg en mail på netta.marie@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits