UNDER THE MAPEL TREE

"Svigerlillebror" Øivind og kameraten hans Jørgen har laget en film, eller, de har laget mange filmer. Musikkvideoer på en måte. Og de er fantastisk festlige. Og det sier jeg ikke bare fordi det er "svigerlillebror". Det er faktisk utrolig festelig!

Nå er den siste filmen/musikkvideoen deres med i finalen i noe som heter "Stjerneskuddet 2011". Og der kan filmen deres får være forfilm for en film som kommer på kino som heter "Hjelp, vi er russ!". Og det er jo ganske tøft, sant? Så, derfor bør alle gå inn å STEMME på dem. Det har i allefall jeg gjort :)

Det som også er stilig er at de satte halve Hønefoss i sving for å filme denne musikkvideoen. ha ha! De fikk leie parken, fikk låne retssalen, politiet hjalp dem og mange ville være med som statister. Fryktelig festelig!

Så folkens - gå inn å STEM! på dem!

Her er en av deres tidligere videoer. Også veldig festelig!

 

 

4 kommentarer

Tine

11.apr.2011 kl.12:23

Hvordan går det med strikkinga di da?

Stille fra deg leeenge nå :-(

Netta Marie

12.apr.2011 kl.08:22

Tine: Det humper og går innimellom slagene :) Men driver med et litt hemmelig prosjekt som ikke kan avsløres før i mai ;) he he!

Tine

12.apr.2011 kl.17:24

Hehe, oki.

Da får vi vente i spenning da ;P

Tine

26.apr.2011 kl.15:44

Nærmer seg mai med stortskritt nå! :D

*gleeeder meg*

Skriv en ny kommentar

Netta Marie

Netta Marie

22, Oslo

Livsglad jente som bor sammen med kjæresten sin Sigmund i Oslo, og går på UiO. Jeg elsker å strikke, og er litt over middels glad i pingviner. Ser du noe strikket du liker? Jeg strikker på bestilling:) Send meg en mail på netta.marie@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits