IKEA EXPEDIT HYLLE MED INNSATSER

Når vi flyttet inn i kjellerleiligheten på Furuset når vi først flyttet til Oslo for, det som nå begynner å bli, noen år siden kjøpte vi en Expedithylle på IKEA for å ha en romdeler. Den skrudde vi ned og flytet med oss til Bjølsen, der den nå har flyttet på seg to ganger. Og framleis er den like stødig. Må sies at den nå står inntil en vegg da. Men, den er så praktisk!

Vi har siden vi kjøpte den hatt noen esker inni for å ha stæsj og rot i. I begynnelsen hadde vi også pyntekjenstander i den, men nå er bokhyllene begynt å bli så fulle så har sett oss nødt til å flytte noen bøker, og alle DVDene, inn i hylla. De eskene har nå begynt (leses: en god stund) å falle i fra hverandre. Men i steden for å kjøpe flere sånne esker, kjøpte vi nå skuffer og skap til å ha inni den. Det er så kult! Man kan få skap, stor skuff, to små skuffer, "vinflaskehyller" og speilskap til denne serien. På IKEA har de stilt det ut så stilig, med skap/skuffer i andre farger enn hylla.

Vi valgte imidlitidig å ha hvite skuffer og hyller, ettersom alt annet er hvitt. Greit å ha litt samme farge når veggen bak er orangsj.....

I høst kjøpte vi to innsatser med to små skuffer, og nå ble det tre store skuffer og to skap. Og nå ser hylla så stilig ut! Så ryddig og fin, i forhold til før. Me like!De øverste hyllene er til DVDer, og det er den ene midterste under det også, og en hylle til telys (i fletekurven), og en hylle til brettspill og kortstokk. Så kommer en hel rad med innatser. Fra venstre: Stor skuff, dør, to små skuffer, dør, to små skuffer. Den nest nederste hylla er til bøke,r den hylla til venstre er verdenshistorien til sigmund (ikke spørr....) også har vi en hylle til ordbøker. Ellers bare tilfeldige skjønnlitereære bøker som ikke fikk plas i den vanlige bokhylla. Den helt nederste er eentlig bare til rot ting. Står noen permer der, og papesker vi må spare på. Note to self: rydde der en dag! Forresten veldig kjekt å ha alle ordbøkene på ett sted, der har vi norsk/engels, norsk synonym, engelsk "synonym", bibelordbøker, franskordbok, biologisk ordbok osv. Praktisk!

2 kommentarer

Frida Brobakke

07.mar.2011 kl.19:11

Stilig :-D

Netta Marie

07.mar.2011 kl.19:13

Frida Brobakke: Takk! Er særs fornøyd :)

Skriv en ny kommentar

Netta Marie

Netta Marie

22, Oslo

Livsglad jente som bor sammen med kjæresten sin Sigmund i Oslo, og går på UiO. Jeg elsker å strikke, og er litt over middels glad i pingviner. Ser du noe strikket du liker? Jeg strikker på bestilling:) Send meg en mail på netta.marie@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits