SPELLEMANN 2011

Eller det er kanskje spellemann 2010? For, prisene blir jo delt ut i 2011, men det er jo for prestasjoner gjort i 2010. Noen som har noen tanker rundt dette?

Uansett, der var jeg! Akuratt som i FJOR var jeg Sitt Inn med noen venner. I år var vi faktisk 11 stykker som reiste i følge. Vi "delte oss opp" i 4 grupper innad, ettersom vi tenkte at det ikke var mulig at alle kom sammen. Men, til vår flaks ble 8 av oss plassert først, og midt i showet så vi plutselig at resten satt raden under oss, 5 seter bortenfor. Snakk om flaks!

8ern jeg var i fikk da plasser nesten med en gang, vi var faktisk den første pulja sitt inns som ble utplassert. Og, vi fikk plasser akuratt midt på, der setene skrår oppover. Satt faktisk like bak Morten Harket og resten av A-ha, så nærme at jeg er sikker på at jeg kunne tatt på dem hadde jeg bare hatt litt lange armer! Fantastisk! Vi hadde så bra seter at jeg nesten synes litt synd på alle dem som betaler for bilettene hvert år. Ha ha. Noen goder skal man jo ha som student i norges hovedstad også altså. Det var et veldig bra show, med mye bra musikk. Som i fjor gleder jeg meg allerede til neste år ;)

Uff, fikk ikke tatt så mange bilder, eller, tok bilder men med en gang jeg stiller ISOen opp på kameraet så blir bildene så kornete. Æsj, kjenner jeg ønsker meg mer og mer et lite speilreflekskamera altså.


Anniken og Margrete er klare for å bli satt inn.


Slik så det ut, uten noe zoooming på kameraet. Så ganske bra plasser er vel ingen overdrivelse ;)


Sigmund og Sindre, som faktisk var på TV et sekund eller noe. Så det i dag, festelig!


Karpe Diem optrådde før de fikk prisen for Årets Spellemann.


Anniken og meg som er syyyyykt fornøyde med de gode plassene våre!

 

Ha ha, må også fortelle noe morsomt! Når vi gikk ut mistet vi plutselig Hanne og Torunn. Og når de fant oss igjen fniste de noe værre, for de hadde nemmelig vært å tatt bilde med mister Rybakk. ha ha! Og ikke nok med det, de fant (vi andre gikk bare pent og pyntelig forbi) Bjørn Johan Muri, og han fikk heller ikke være i fred. Guri, det var nesten det mest festlige med kvelden. ha ha! Skikkelig fjortisfaktor, men det liker vi :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Netta Marie

Netta Marie

22, Oslo

Livsglad jente som bor sammen med kjæresten sin Sigmund i Oslo, og går på UiO. Jeg elsker å strikke, og er litt over middels glad i pingviner. Ser du noe strikket du liker? Jeg strikker på bestilling:) Send meg en mail på netta.marie@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits