VM-FEBER

Har jo ikke kunnet unngå å merke at det er VM i byen. Og jeg, som ikke er spotrinteressert  det heletatt, har faktig blitt litt gira! Men ettersom vi er mye på LAB er det ikke alt vi får med oss, men min gruppe har vært heldige å bli ferdig tidlig, så har fått sett mye denne uka. Da sitter vi i et av auditoriene å ser det på storskjerm. Det er god stemning det!

På lørdag var jeg og Kathrine nede på universitetsplassen for å se på at Bjørgen fikk et av sine gull. Det var stas! Vi fikk faktisk ganske gode plasser, også hadde jeg med te som vi koste oss med. Sjarm med kulde! Og underholdningen var så kul! Frikar, Quic og dansere fra bordar. OMG! Frikar er så stilig, og særlig når de batler med Quic i strikkagesnsere. Snakker vi nasjonalromantikk på høyt nivå eller?!

På søndag var vi en liten gjeng som dro opp i kollen. Ha ha, det var virkelig en reise! Skulle egentlig ta banen fra majorstua, men vi tok først banen ned til stortinget, bare for å få plass på en bane! Også skulle vi egentlig møte noen andre i klassen oppe i løypa, men det var så og si døfødt. Veldig vanskelig å finne hverandre når ingen av oss egenlig viste hvor vi var ;) Men skiløpere fikk vi sett, hele tre ganger. ha ha! men stekte pølser på stormkjøkken var absolutt en stor opptur. På vei hjem virket som om alle skulle hjem på en gang. Så vi bestemte oss for å gå i steden  for å stå i banekø. Det var heldig for oss, for vi dumpet over gratis kakao og direktebuss til majorstua. Hipp hipp hurra!


Stor stemning i løypa!


Fornøyd etter å ha hørt om gullet over naboens radio!


Køen på vei ned. Mennesker så langt øyet kunne se!

 

Hvis du ser det flotte hodeplagget undertegnede har på seg på bildet over det over, kan jeg fortelle at det lagde jeg på lørdagskvelden. Fant jo ut når vi var på premieutdelingen a jeg ikke hadde noen "norge-effekter", så da lagde jeg et! Veldig fornøyd med det. Var på besøk hos Sindre, og hans svenske roomie sa at hun burde hatt et sånt i svensk, så da lagde jeg et og overasket henne med det. Tror det er derfor svenskene vant i går. Beklager det...


Ble jo veldig fint, selv om det er feil farger ;)

 

Så jeg kan faktisk si at jeg har litt VM-feber. Men men, nå er det snart over og da går det vel over :)

2 kommentarer

ØH

04.mar.2011 kl.08:40

Fint innlegg :)

Skal opp dit på lørdagen, greit å ha litt innsikt i Hvor Mye Folk det faktisk blir der.

-God helg

Tine Kristin

16.mar.2011 kl.14:47

Var noen turer og kikket litt jeg også, utrolig artig og mye liv da! :D

Skriv en ny kommentar

Netta Marie

Netta Marie

22, Oslo

Livsglad jente som bor sammen med kjæresten sin Sigmund i Oslo, og går på UiO. Jeg elsker å strikke, og er litt over middels glad i pingviner. Ser du noe strikket du liker? Jeg strikker på bestilling:) Send meg en mail på netta.marie@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits