STRIKKA VEST MED HULLMØNSTER

Denne vesten har faktisk vært ferdig en liten stund, og er nå på vei til sin nye eier i Marocco av alle steder. Strikkingen min begynner virkelig å bli internasjonal!

Vesten er strikket i merinoull fra pinnsvin design, og mønsteret er fra danske rasmilla. Tok litt tid før jeg vendte meg til alle hullene og styr, men når jeg først kom inn i det var det veldig gøy! På bildet synes ikke hullmønstrene så godt, men det ser altså ut som blomster! Fargen er også ganske lik sånn den er på ekte. Størelsen er 2 år, selv om jeg synes den ble litt knapp. Men Men, ettersom jeg har fulgt mønsteret til punkt og prikke burde det jo holde! Gleder meg til den kommer frem og jeg får statusrapport.

jeg burde forresten få skaffet meg sånne mini-kleshengere. Føler ikke at vesten kommer helt til sin rette her den ligger på gulvet. Ebay kanskje?

5 kommentarer

Jane

12.nov.2010 kl.09:00

Hei,tar du strikkeoppdrag fortsatt?Har funnet en hundegenser -liten hund,men er ingen rev med strikkepinner

Netta Marie

12.nov.2010 kl.09:41

Jane: Ja det gjør jeg til stadighet :) Kan du ikke maile med mønsterte (hvis du har det) så kan jeg se på det, eventuelt bildet av den :) Hvilke rase er det på hunden din? netta.marie@gmail.com :)

Jane

15.nov.2010 kl.18:33

hei hei. mønstret er på www.garnstudio.com heter hundegenser i Karisma med flettemønster,Quincy og jeg ønsker oss en sånn rød.Quincy er Yorkshire terrier så han er ikke store kroppen.Rygglengde er37 cm fra der hvor "høyhalsen" slutter.Å vi ville blitt kjempeglade om vi kunne få deg til å strikke

Netta Marie

15.nov.2010 kl.21:31

Jane: Så så da! Er på Tenerife nå frem til søndag, så hvis du sender meg mailadressa di så kan jeg jo kontakte deg anngående pris og sånn når jeg kommer hjem :)

Jane

16.nov.2010 kl.05:18

mail er nusse_bowie@hotmail.com håper det er varmere på Tenerife enn her

Skriv en ny kommentar

Netta Marie

Netta Marie

22, Oslo

Livsglad jente som bor sammen med kjæresten sin Sigmund i Oslo, og går på UiO. Jeg elsker å strikke, og er litt over middels glad i pingviner. Ser du noe strikket du liker? Jeg strikker på bestilling:) Send meg en mail på netta.marie@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits