OPPDATERING VEST

Nå er det på tide med en liten oppdatering på vesten.

Jeg har nå kommet halvveis. Er ferdig med baksiden, og har kommet i gang med forsiden også. Hadde litt startproblemer med hullmønsteret, men kom overaskende fort inn i det. Det tar bare litt tid, eller mye tid. Må jo hele tiden teller og følge med. Liker best når jeg bare kan gå på autopilot. Så det er en liten utfordring. Men, synes den blir ganske så lekker.

 Når jeg skulle felle av til armhulene loka jeg en del. Så der gikk det faktisk en del tid. Ah, ikke alltid like lett å telle riktig altså!

Men det er et veldig spennende mønster. Og det blir flott. Sikkert ikke såååå lett å se på bildet, også blir det jo mye penere når jeg får presset vesten når den blir ferdig.

Håper ikke den fremtidige eieren er at for utolmodig. Men håper og tror at nå som jeg har kommet litt inn i det, at 2. halvdel kommer til å gå litt fortere.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Netta Marie

Netta Marie

22, Oslo

Livsglad jente som bor sammen med kjæresten sin Sigmund i Oslo, og går på UiO. Jeg elsker å strikke, og er litt over middels glad i pingviner. Ser du noe strikket du liker? Jeg strikker på bestilling:) Send meg en mail på netta.marie@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits