HELDRESS

En av Sigmund bestekammerater skal bli pappa i Januar. Vi fikk en MMS med noe som så ut som et ultralydbilde når vi var på hytta tidligere i sommer. Ettersom Sigmund hadde den nye mobilen uten nummre, viste vi ikke hvem den var fra. Men de første vi tenkte på var dem. Litt artig. Det kan ha noe med at av alle de vennene vi har, er de de eneste som kunne ha funnet på å sende ultralydbilde. Kjempekoselig, og vi gleder oss masse. De er jo de første av vennene våre som blir foreldre!

Sigmund blir jo på en måte litt "onkel", og da må vel jeg også bli litt "tanta"? Uansett, jeg har store planer om å bli den irriterende dama som alltid gir strikketøy i bursdags og julegaver. Moahahaha ;) Har spurt Mamman om hun har lyst på strikketøy, er utrolig nok noen som ikke liker det. Skjønner ikke det. Men hun hadde heldigvis lyst på det. Så nå jobber den delen av hjernen som organiserer strikkeprosjekter på HØYGIR!

Har selvfølgelig en del greier klart som jeg har tenkt til å strikke, og ettersom dette blir en januarbaby er det jo kaldt ute. Perfekt! Tror jeg skal begynne med denne dressen.I oppskriften er det strikket med to tråder alpakka. Det kommer jeg til å gjøre om på! H A T E R å strikke med alpakka, så hvis jeg ikke må, så dropper jeg det. Er deilig og bløt å ha på, men helt krise å strikke med. Synes i allefall jeg. Tror jeg kommer til bruke et tykt garn, og tykke pinner. Lage det som en utenpå-dress, i stedenfor en innedress. 

Grunnen til at jeg tenkte jeg skulle strikke denne, er at det ser ut som at den er enkel å få på. Og det er jo praktisk for bittesmå babyer, er det ikke? 

Gleder meg veldig til å prøve denne oppskriften. Ser virkelig artig ut å strikke. Men tror jeg må vente ett par uker til med å begynne. Greit å vite om den skal være rosa eller blå. På den andre siden så ser jo alle forteffeige ut i brunt og beige ;)

Q: Noen som har noen erfaring med denne dressen, både å ha på og lage?

3 kommentarer

Hobbyanette

10.aug.2010 kl.17:54

Brunt og beige er alltid hen "hit" ja :p Har ikke selv strikket drakta, men oppskrifter fra Garnstudio er jo somregel veldig greie...

Jeg er forresten den "plagsomme" tanta som gir strikka/hjemmesydd klær :p har allerede laget, dongerioverall, tskjorte, 4 skjerf, votter, sokker, lue og monsterbukse til tantebarnet mitt :p haha!! Men det begynner jo å bli populært med hjemmelaga igjen nå :p

Oddbjørg

10.aug.2010 kl.18:25

Hei

Har ikkje strikka den dressen, men sett på oppskrifta og den ser grei ut.

Armeriddarane såg gode ut, genial ting å bruka gammalt brød til.

Ha ein forsatt fin dag!

Oddbjørg

Tine Kristin

11.aug.2010 kl.09:05

Dårlig med såpass store prosjekter på meg gitt!

Kunne tenke meg å prøve en gang, gjøre ferdig noe av det jeg driver med første vel :P hehe

Men den ser jo fin ut da :-)

Skriv en ny kommentar

Netta Marie

Netta Marie

21, Oslo

Livsglad jente som bor sammen med kjæresten sin Sigmund i Oslo, og går på UiO. Jeg elsker å strikke, og er litt over middels glad i pingviner. Ser du noe strikket du liker? Jeg strikker på bestilling:) Send meg en mail på netta.marie@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits