SITTERUNDERLAG

For et par uker siden gjorde ei i klassen noe fryktelig lurt. Hun inviterte til bursdagskveldsmat, på en helt vanelig Torsdag. Det var superkoselig, og hun hadde bakt rundstykker og kjøpt inn godt pålegg. Ble noe helt annet en en vanelig bursdagsfeiring! Det var faktisk så koselig at jeg vurderer å herme etter henne i August.


Og når man skal i bursdag må man jo ha med seg gave! Ingrid (som fylte år) er et skikkelig turmenneske. Hun er selve definisjonen på sunn ungdom. Så hva passet ikke bedre enn ett sitteunderlag. Hjemmelaget, med navnet sitt på. Så sakt, så gjort. La opp masker på måfå, og det viste seg at jeg ikke er så god på øyemål. Så det ble faktisk to stk, etter at jeg hadde tovet, klippet og sydd. Så da har jeg ett til neste bursdag. Navnet hennes ble filtet på, og jeg synes det ble veldig snasent! Så da håper jeg hun får bruk for det.


MINNER OM KONKURRANSEN !

3 kommentarer

Tine Kristin

02.jun.2010 kl.10:03

Sitteunderlag er genialt!

Laget mange sånne jeg også :-)

Netta Marie

02.jun.2010 kl.10:08

Tine Kristin: Jeg veit, fant inspirasjonen hos deg ;) Du har jo så mange fine!

Tine Kristin

27.aug.2010 kl.12:41

Litt sent kanksje, men takk for det ;-) hehe

Skriv en ny kommentar

Netta Marie

Netta Marie

22, Oslo

Livsglad jente som bor sammen med kjæresten sin Sigmund i Oslo, og går på UiO. Jeg elsker å strikke, og er litt over middels glad i pingviner. Ser du noe strikket du liker? Jeg strikker på bestilling:) Send meg en mail på netta.marie@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits