Kjoleoppdatering #3

Nå synes jeg det var på tide med en ny oppdatering på den nydelige kjolen jeg holder på med. Har ikke gått så inmarri fort di siste ukene, mye grunnet diverse sykdommere og to eksamner som henger over meg. Tenkte jeg skulle få gjort MASSE i påskeferien, men nå når jeg var ferdig med begge armene og skulle til å begynne på mønsteret så jeg at LYNG manglet! TYPISK! Jeg som hadde vært innom ikke mindre en 3 garnbutikker før påsken for å få den riktige rosanyansen til det siste nøstet. Lyng ligger desverre igjen på stuebordet i oslo!
Armene ser jo fryktelig lange ut i forhold til kjolen her, men tror det kommer til å se bedre ut når jeg kommer litt oppover halsen. Også ser du den friske rosaen jeg leitet etter mellom Lyserosa nederst, og mellomrosa øverst. Vi savner lyng! 

Men da får jeg heller legge inn støtet hos aminosyrene og alkaloidene nå på hytta, for så å ni-strikke litt når jeg kommer tilbake til oslo :)


Én kommentar

Tine Kristin

06.apr.2010 kl.11:18

Typisk å glemme sånt hjemme vet du

Men ser ut til å bli søt da :-)

Skriv en ny kommentar

Netta Marie

Netta Marie

21, Oslo

Livsglad jente som bor sammen med kjæresten sin Sigmund i Oslo, og går på UiO. Jeg elsker å strikke, og er litt over middels glad i pingviner. Ser du noe strikket du liker? Jeg strikker på bestilling:) Send meg en mail på netta.marie@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits