Påskekos på fjellet!

Nå har jeg ankommet hytta på fjellet, nærmere bestemt Nesbyen. Tok toget fra oslo litt over 16, og pappa hentet meg på togstasjenen her. Og tror du ikke det var blitt togstans da? Jo, men heldgvis hadde jo jeg kommet meg av toget før det ble stående. En god start på min ferie, men kanskje ikke på alle andres.
Her på hytta skal det slappes av. Men ettersom eksamen nærmer seg kjapt etter påske, er bøkee og notatene med. Og som du ser, så er det litt påskestemning over notatene også! I døra i stad ble jeg møtt av verdens skjønneste skapninger, Sara og Ole Gunnar. Awwwwww <3 Tror virkelig de merker at jeg ikke er her hele tiden lengre. For de blir i allefal superivrige etter kos med en gang jeg kommer hjem. Jeg velger uansett å tro at de savner meg når jeg er borte, basta!
God Påske alle sammen!

4 kommentarer

Tine Kristin

29.mar.2010 kl.22:34

Skjønne :-)

God påske til deg også :-)

Rebekka Mæla

30.mar.2010 kl.08:50

God påske :)

PS!! Skrev et spørsmål til deg på det *soveposetilmobileninnlegget* :D

Netta Marie

30.mar.2010 kl.10:19

Rebekka Mæla: Sorry! Glemte helt å svare, men jeg sender deg en mail nå :)

angelmummy

01.apr.2010 kl.15:42

god påske :)

Skriv en ny kommentar

Netta Marie

Netta Marie

21, Oslo

Livsglad jente som bor sammen med kjæresten sin Sigmund i Oslo, og går på UiO. Jeg elsker å strikke, og er litt over middels glad i pingviner. Ser du noe strikket du liker? Jeg strikker på bestilling:) Send meg en mail på netta.marie@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits