Håndkrem

Jeg får så tørre hender på vintern. Må ha en krem som er skikkelig feit, men kan neten ikke gå rundt med vaselin på hendene heller! Og de skikkelig bra håndkremene er veldig dyre.

Men nå har jeg funnet en jeg liker veldig bra, på Boots apotek. Av alle steder. Men den var ganske billig også, bare 19,-! Den tilhører en av Boots egene merker, og heter Boots Essentiales. Litt kornete med en gang den kommer på huden, men den trekker fort inn! Den er forresten helt parfymefri. Litt godt noen ganger at ikke alt lukter fortskjelig.Nå er denne snart tom, og da tror jeg nesten at jeg m ha en til! Klarer meg ikke uten håndkrem. Føler meg skikkelig utilpass når hendene er tørre, sånn huden flasser av tørre. Grusomt! Liker også godt Dr. Greve Pharma, men den er jo så dyr.

Q: Avhengi av håndkrem? Ha du en favoritt?

4 kommentarer

idadine

31.mar.2010 kl.13:25

Jeg er veldig glad i en sånn oliven håndkrem hvis jeg først skal smøre hendene mine, men pleier ikke og bruke krem jeg :)

Hobbyanette

31.mar.2010 kl.13:43

Jeg er avhengig av håndkrem litt i perioder merker jeg :p Og da er det Atrix som gjør susen :p

Caroline

31.mar.2010 kl.20:27

Bruker Aco - Rich care handcream med canolaolje og Q10. Veldig bra, men litt fettete. Trekker ikke så veldig hurtig inn. Kanskje jeg skal prøve den fra Boots neste gang! :-)

angelmummy

01.apr.2010 kl.21:45

Jeg bruker soft hands kind heart fra body shop jeg da:) god krem som tørker godt inn i hendene:) eneste minus er prisen: 105 kr.Men så støtter den en god sak også da:)det er ikke testet på dyr.

Skriv en ny kommentar

Netta Marie

Netta Marie

21, Oslo

Livsglad jente som bor sammen med kjæresten sin Sigmund i Oslo, og går på UiO. Jeg elsker å strikke, og er litt over middels glad i pingviner. Ser du noe strikket du liker? Jeg strikker på bestilling:) Send meg en mail på netta.marie@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits