Deodoranter

Av en eller annen grunn er det litt pinelig å snakke og deodorant og svette. Kanskje fordi det ikke er så veldig delikat? Men alle gjør det, svetter altså. I allefall de med svettekjertler! 

Jeg er stadig på jakt etter den perfekte deodoranten. Den som tørker fort, holder fukten borte, ikke gjør armhulene mine like røde som julenissens lue, holder lukten borte og som alltid virker! Har ennå ikke funnet den. Hvis noen har, så er det bare å si i fra!

Jeg har imidlitidig funnet noen som fungerer sånn brukbart. Er ikke noe glad i de "tørre", for de lager alltid merker, og jeg liker best de som ikke lukter. Jeg blir stadig mer overbevist om at apotekvarer er bedre enn andre varer. Kanskje en liten studie-skade ;)Den til venstre heter NATUVIE Pomegranate fresh. den lukter mildt av granateple, men ikke så mye at jeg ikke kan bruke parfyme til. Den føles veldig våt ut med en gang, men det tar ikke lange tiden før den tørker. Finnes også i duften Papaya. Denne er kjøpt på Apotek 1, er faktisk på tilbud nå til 41,- tror jeg det var. Inneholder heller ikke parabener, som er et konserveringsmiddel noen har blitt så veldig redde for etter at eco-bølgen har slyldt over oss.  Dette er en av de bedre deodorantene jeg har prøvd, fungerer faktisk litt. 

Den til høyre er fra VICHY. Den er for senestiv hud, og det står at den skal vare i 48 timer. Jeg dusjer hver morgen, så tar på ny hver morgen. Den har ingen duft, så her er det i allefal ikke no som kræsjer med parfymen. Selv om den er parfymefri blir det ikke svettelukt etter en vanelig dag, selv om det blir litt fukt. Denne er ganske dyr, rundt 100,- tror jeg den ligger på. Men jeg har blitt veldig glad i den, og er alltid den jeg venter tilbake til etter å ha prøvd ut nye.

_____________________________________________

Jeg bytter på hvilken deodorant jeg bruker, går vell 3 dager med en, også bytter jeg. Synes det funger bra. Har en liten teori om at man blir litt "imun" av å bruke samme hele tiden. Aner ikke om teorien stemmer!

Q: Noen som har noen superbra deodoranter å ambefale?

Én kommentar

Tine Kristin

24.mar.2010 kl.16:11

Jeg har lenge brukt en fra Biotherm.

Er egentlig veldig glad i den

Skriv en ny kommentar

Netta Marie

Netta Marie

21, Oslo

Livsglad jente som bor sammen med kjæresten sin Sigmund i Oslo, og går på UiO. Jeg elsker å strikke, og er litt over middels glad i pingviner. Ser du noe strikket du liker? Jeg strikker på bestilling:) Send meg en mail på netta.marie@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits