Livet uten fast føde....

...SUGER! Har så sykt tygge-cravings. Dette er på ingen måte frivillig. Har jo klart å bite meg såpass hardt i tunga at det er et ganske greit sår der, med en søt liten flenge på. Sånn bakerst på venstre siden av tunga. Under den, der den sitter fast til resten av munnen. Det er veldig vondt når jeg rører på tunga. Snakke er ubehagelig, og å tygge ting er et reint mareritt. Selve tyggingen går fint, det er bevegelsen av tunga jeg sliter med. Så nå kan jeg kun få i meg ting som kommer gjennom et sugerør. 
Og det er ikke veldig mye som kan spises gjennom et sugerør. Hvis du ikke moser det i blenderen først da. Og det er lite aktuelt å lage kjøttkakesmootie! Så her går det i suppe, smootie og yoghurt. Suppe med ting som kan svelges uten å tygges, så tomatsuppe med makaroni var ikke noe stas. Soppsuppe derimot, veldig fint! Soppen er jo så sleip, så den glir rett ned. Måtte mose blomkålsuppen med potetmoser i dag, så jeg fikk det gjennom sugerøret.

Ettersom dette ikke er en veldig næringsrik kost har jeg kjøpt meg nutridrink på apoteket. Er viktig å få i seg nok næring, særlig siden jeg er forkjølet i tillegg. Den jeg har kan faktisk erstatte maten helt hvis man ikke kan spise noe, men jeg bruker de bare som suplement. Fikk tak i en med kaffesmak, smaker som litt for søt, litt for tykk iskaffe. Grei kald, men lunka så smaker den høgg!!

Håper bare såret gror snart!! Jeg savner fast føde, flytende føde blir fort kjedelig...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Netta Marie

Netta Marie

21, Oslo

Livsglad jente som bor sammen med kjæresten sin Sigmund i Oslo, og går på UiO. Jeg elsker å strikke, og er litt over middels glad i pingviner. Ser du noe strikket du liker? Jeg strikker på bestilling:) Send meg en mail på netta.marie@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits