Kutt i tunga!

De som kjenner meg veit at jeg er ei kjempekløne! Jeg klumser alltid, og har somregel noen småkutt på hender og/eller føtter. Ikke noe store greier, men nok til at det ser ut som jeg konstant er i slosskamp med en vilter kattunge. 

Men nå har jeg virkelig toppet alt. Har hatt vondt bak i tunga, nederst ved halsen siden fredag. Det gjør vondt å tygge og å svelge. Jeg har avfeid dette som noe som har med forkjølelsen å gjøre, helt til jeg tilfeldig kom på at jeg skulle sjekke tunga i speilet i stad. Hva så jeg? Jo, et lite kutt. Men skinnflenge under tunga, rett i skjøten. OMG! Hvordan i all verden har jeg fått til dette? Helt utrolig.


Så nå må det meste av mat inntas i flytende form. Godt jeg er glad i supper!! 

Godt er det også at apoteket her er søndagsåpent. For jeg har vært å kjøpt noe greier som skal legge seg som en hinne over såret, så det slipper å bli infisert. Litt som et flytende plaster. Håper det funger. For jeg er alt for glad i mat til ikke å kunne spise ordentelig!

Hvis noen føler for det, så er det bare å ambefalen noen gode supper. Blir nok tomatsuppe til middag i dag :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Netta Marie

Netta Marie

21, Oslo

Livsglad jente som bor sammen med kjæresten sin Sigmund i Oslo, og går på UiO. Jeg elsker å strikke, og er litt over middels glad i pingviner. Ser du noe strikket du liker? Jeg strikker på bestilling:) Send meg en mail på netta.marie@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits