Søte baselusker!

Satt frem symaskinen igjen i går. Måtte få laget en bursdagsgave. Den ble kjempefin, men får ikke vist den før i morgen. Kan jo ikke risikere at bursdagsbarnet titter innom bloggen før jeg får gitt den bort i kveld.

Tenkte jeg skulle få gjort unna litt mer, men formen er ikke så bra. Så orker bare sitte oppe til små prosjekter. Kjøpte et kjempestlig stoff på panduro før jul. Men bakterier på, eller baselusker om du vil. Synes i allefall det ser ut som det! Og hva paser ikke bedre å laga av det stoffet, enn en liten toalettmappe. Den skal jeg bruke til å ha nesespray, lommetørkle og annet forkjølelses-stæsj. Smart ikke sant? Bukte brunt restestoff som for, og glidlåsen er fra en gammel bukse. Så litt miljøvbevist har jeg også vært!Er så gøy å sy! Kunne ønske jeg kunne litt mer teori. Har veldig lyst til å melde meg på sykurt, men har egentlig ikke tid til det. Men internett er jo fantastisk - der finner man jo svaret på nesten alt!


Én kommentar

20.mar.2010 kl.22:41

Den var jo kjempefin, de ser ut som små basselusker, passer fint til forkjølelsesstæsjet ditt. Mamsen.

Skriv en ny kommentar

Netta Marie

Netta Marie

21, Oslo

Livsglad jente som bor sammen med kjæresten sin Sigmund i Oslo, og går på UiO. Jeg elsker å strikke, og er litt over middels glad i pingviner. Ser du noe strikket du liker? Jeg strikker på bestilling:) Send meg en mail på netta.marie@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits