Tid for fredagskos!

Nå er det fredag igjen. Synes uken bare går fortere og fortere. Gosj! Liker det ikke. Gleder meg til påskeferien, men ikke til det som skjer etter. Eksamen. Uff! 

Men nå er det fredag og helg. Fredagene er så deilige. Da har man heeeele helgen framfor seg. Vi pleier å ha hjemmelaget pizza på fredagene vi da. Ettersom vi somregel er ute på ettellerannet på lørdagene. Sånn bortsett fra at jeg er sinnsykt forkjølet blir det deilig med helg. Skal i bursdag i morgen = Hygge! 

Apropos pizza, Jeg skal komme med  ett lite tips.

Ost er dyrt. Overraskende dyrt synes jeg. Men den firstprisevarianten er jo billig. Men det er jo så mye, så mye at vi ikke rekker å spise opp alt før det blir ødelagt. Det vi gjør er å deler opp i posjonsposer og legger i fyseren. Da har man "alltid" ost til pizzaen når man trenger det! Veldig smart synes jeg :) Smakes ikke at osten har vært fryst.

Én kommentar

Oddbjørg

19.mar.2010 kl.21:29

Hei

Godt tips du har om ost, gjere det samme. Og eit anna tips når det gjelde ost, er at viss ein kjøpe 1 kg, rasp alt med ein gong, så sleppe du å vaska raspa fleire gongar og søl utover kjøkkenbenken (noko det ialefall ofte blir hos meg). Leste inlegget ditt om Hermon, litt morsomt, for der hadde eg sommarjobb når eg var yngre. Ein flott plass å vara og jobba syns eg. No skal eg gå fra pcen og forsetta på sokken min.

Ha ei fin helg!

Skriv en ny kommentar

Netta Marie

Netta Marie

21, Oslo

Livsglad jente som bor sammen med kjæresten sin Sigmund i Oslo, og går på UiO. Jeg elsker å strikke, og er litt over middels glad i pingviner. Ser du noe strikket du liker? Jeg strikker på bestilling:) Send meg en mail på netta.marie@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits