Garn-krøll!

Det grønne settet er strikket i et garn fra Nøstebarn. Og det så slik når jeg fikk det:Altså det er ikke nøster, men i sånne store ringer. Og det kan bli litt krøll når man strikker. Særig hvis man er like utolmodig som meg, og ikke gidder å nøste opp før man begynner å strikke. Når jeg nå var ferdig med alt, var garnet bare i en stor mølje. 
Kan jo ikke sende tilbake garnrestene når det ser sånn ut. Men jeg fikk til slutt nøstet det opp. Med litt hjelp fra albertine. Takk for det! 

Men nå har jeg lært. Neste gang skal jeg nøste opp FØR jeg begynner å strikke. Tålmodighet er virkelig en dyd!

3 kommentarer

Æsj. hater garn rot. -.-

Hva er best av slalom og snowboard? :s

JANNES VERDEN

20.mar.2010 kl.02:18

ufff ja hater når det skjer :P og man sitter i evigheter og egentlig har man bare lyst å brenne hele greien.... men du har vært flink og tålmodig. hehehe

Netta Marie

20.mar.2010 kl.10:02

JANNES VERDEN: Kjenner igjen den følelsen :) Godt det ikke var mer, for da kan det faktisk hende det hadde skjedd ;) he he!

Skriv en ny kommentar

Netta Marie

Netta Marie

21, Oslo

Livsglad jente som bor sammen med kjæresten sin Sigmund i Oslo, og går på UiO. Jeg elsker å strikke, og er litt over middels glad i pingviner. Ser du noe strikket du liker? Jeg strikker på bestilling:) Send meg en mail på netta.marie@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits