Mitt forkjølelses survival-kit!

Når jeg er forkjølet er det flere ting jeg ikke klarer meg uten. Og jeg tenkte jeg kunne dele det med dere, tilfelle det er noe dere kanskje trenger også.
Saltvannspray: Etter årevis med nesten konstant tett nese har jeg innsett at jeg burde kutte ned på nesespray bruken. Jeg har nå forelsket meg i Mirwana Saltvannspray med Methol (fant ikke bilde av den på nettet). Den har et saltinnhold på 3,5%. Det er høyere enn det som er i kroppen, så vannet blir trukket ut av slimhinnene ved osmose og du puster lettere. Kjemi lyver ikke! Mentholen gjør det bare friskere!

Nesespray: Jeg kjøpte den nye otrivinen med menthol. Og jeg liker den veldig, særlig hvis jeg er helt potte tett! Men den er ganske sterk, så er du ømfintelig burde du velge den uten! Husk at den ikke skal brukes i mer en 7 dager i strekk.

Menthulatom: Denne smører jeg rundt nesa om kvelden når jeg skal legge meg. Da vokner jeg ikke opp like tett, og nesa svir ikke like mye. Jeg tar meg ikke råd til å kjøpe de kleenexene med balsam ettersom jeg er så ofte forkjølet, så nesen blir litt sår. Men denne hjelper mye! Litt stram lukt med en gang, men man vender seg til det.

Smertestillende: Jeg er for å la kroppen gjøre sitt, og har jeg feber så er det fordi kroppen jobber. Litt dumt å avbryte den midt i bekjempelsesprossessen mot baseluskene! Men er det noe jeg må, som skole eller jobb så tar jeg en ibox og en paracet (eller andre paracetamol og ibuprofenpreparater) fordi de virker på forskjellige smertereseptorer. Som to forskjellige nøkler til to forskjellige låser som mamma ville sakt :)

Super-nesespray: Zycomb er noe av det mest geniale jeg har vært borti. Kan jo ikke sitte på lesesalen når nesa renner og du snufser som verst. Må jo tenke på de andre som er der også. Men denne gjør at  snørret ikke renner så mye, og da kan jeg jo fortsatt sitte på lesesalen når jeg er forkjølet. LYKKE! *kremt*


I tillegg prøver jeg å drikke mye vann. Også spiser jeg mye sjokolade. Sjokolade hjelper mot ALT!!

Én kommentar

Camilla Lima Grimstad

18.mar.2010 kl.11:06

kult

Skriv en ny kommentar

Netta Marie

Netta Marie

21, Oslo

Livsglad jente som bor sammen med kjæresten sin Sigmund i Oslo, og går på UiO. Jeg elsker å strikke, og er litt over middels glad i pingviner. Ser du noe strikket du liker? Jeg strikker på bestilling:) Send meg en mail på netta.marie@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits