Bursdagsgave til "svigerfar"!

"Svigerfar", altså pappan til Sigmund fylte år på Lørdag. Han er faktisk født på fredag den 13. Det er litt artig! Selv om jeg ikke tror han hatt så mye uflaks av den grunn. I år ble han 51, litt rart å tenke på at når bestefaren min var 51, så var jeg 1 år. 

Men over til bursdagsgaven! Vi var en tur i Portør for litt siden, ettersom det hadde kommet så mye snø. Gikk på vannet gjorde vi også. Dette gledet Tor Magnus veldig, ettersom det har hans familiested. Tror ikke han hadde opplevd det før. Tok selvfølgelig mange bilder, og  flere av dem ble printet ut og satt sammen i en "kollage" i en pen ramme. Det ble kjempestilig! En ting som er artig å ha også, for det blir jo fort til at man ikke gidder printe ut eller fremkalle bilder man har på dataen. Når jeg var i sverige fant jeg også en fantastisk  slipsbutikk! Det var slips der for ALLE anledninger. Har kjøpt et til pappa og bess også, som de kommer til å få i bursdagsgaver utover våren. Kan ikke røpe motivet her, for pappa følger med! Tor Magnus er sogneprest i Hønefoss, og hva er ikke mer passende enn bilde av Noas ark på slipset? Tror han likte det selv også, for han gikk med det på lørdagskvelden.Er alltid vanskelig med gaver til foreldre og besteforeldre. De har jo smregel det de trenger. Men nå følte jeg virkelig at jeg og Sigmund klarte å finne på noe han ikke hadde, og som han "trengte". 


_______________________
EDIT: HA HA! Holdt på å legge det ut under "Gravid" for jeg syns det sto "Gaver" der. HAHA! Det hadde tatt seg ut.


2 kommentarer

Tine Kristin

15.mar.2010 kl.16:47

Så koselig gave da :-)

Sindre

20.mar.2010 kl.02:58

Najs slips altså!!! :) Bare de skikkelig tøffe kara som har d der me Noah på!

Skriv en ny kommentar

Netta Marie

Netta Marie

21, Oslo

Livsglad jente som bor sammen med kjæresten sin Sigmund i Oslo, og går på UiO. Jeg elsker å strikke, og er litt over middels glad i pingviner. Ser du noe strikket du liker? Jeg strikker på bestilling:) Send meg en mail på netta.marie@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits