Parfyme, parfyme og atter parfyme!

Alle liker vel å likte godt, jeg er intet unntak. Jeg pleier å bruke parfymefri deodorant, og da føler jeg at jeg må ha litt ekstra duft på meg for å føle meg litt freshere. Husker det var forskjellige parfymer som var populære i forskjellige epoker når jeg var mindre. Sånn type 7-9. klasse. 

Første parfymen min var Hugo Boss Intense. Den kjøpte jeg på Kielferga når vi feiret 60årsdagen til mimme. God hukomelse? Ja, på enkelte ting :) Den gikk det vel i ganske lenge. Er ikke noe utpreget skjønnhetsguru, så den neste parfymen min ble kjøpt av Mimmi. Mimmi ig Bess er i syden 2 ganger i året, og da pleier jeg å petter å få en liten ting. Før gikk det mye i leker, men nå går det mer i klær og taxfriartikler. Det er jo veldig kjekt! Fikk en Jenifer Lopez parfyme for en del år siden, og har brukt det i ganske mange år. Liker den fortsat veldig godt!

I fjor fant jeg en morsom parfyme fra Marc Jacobs. Men en blomst på lokket! Supersøt! Også lukter den veldig godt. Den fikk jeg i sommer, så den har jeg fortsatt. Men mamma hadde kjøpt en sånn pakke med mange små parfymeflasker. Også var det ingen hun likte der. Typisk! Men flaks for meg! For da fikk jeg ta de jeg likte. Var bare en som falt i smak, og det var Eternety Moment (Kalvin Klein). Men tror du ikke den lille korken hadde gått av flasken i toalettmappen her om dagen a? Joda!!! Så nå er det ikke noe mer igjen. Men på den lyse siden, toalettmappen lukter nydelig!


Q: Har du en favorittparfyme?

2 kommentarer

Tine Kristin

12.mar.2010 kl.12:49

Har en fra Dior jeg liker veldig godt egentlig!

Rebekka Mæla

15.mar.2010 kl.10:59

Tommy Girl og amor amor er mine favoritter :)

Skriv en ny kommentar

Netta Marie

Netta Marie

21, Oslo

Livsglad jente som bor sammen med kjæresten sin Sigmund i Oslo, og går på UiO. Jeg elsker å strikke, og er litt over middels glad i pingviner. Ser du noe strikket du liker? Jeg strikker på bestilling:) Send meg en mail på netta.marie@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits