Litt om meg!

Nå som jeg begynner å få en del lesere, i allefall flere enn før, tenkte jeg at jeg skulle "introdusere" meg litt. 

Jeg heter altså Netta Marie. Det er ikke et kallenavn, men jeg er oppkalt etter diverse oldeforeldre. Ettersom jeg kommer fra et veldig lite sted, skjønte jeg ikke at Netta er et rart navn før jeg begynte på ungdomsskolen, og folk begynte å spørre hva Netta var forkortelse for. Må innrømme at jeg tidligere var litt sur på foreldrene mine, hvorfor kunne de ikke bare gitt meg et vanelig navn! Men nå er jeg veldig glad jeg heter det jeg gjør, er også veldig fint å tenke på at jeg har "arvet" navnet av noen, og at det ikke bare er et vilkensomhelst navn.
Jeg er 88-modell, og bosatt i Oslo. Her studerer jeg farmasi på UiO, og er ferdig i 2014. Jeg brukte ett par år etter videregående på å finne ut og realisere det jeg ville bli. Var litt tilfeldig at jeg kom over yrket farmasøyt, men jeg kan ikke forestille meg hva annet jeg kan bli "når jeg blir stor". Trives veldig godt, har har kommet i en fantastisk klasse!
I Oslo bor jeg sammen med Kjæresten min, og samboer for den saks skyld, Sigmund. Vi har vært sammen siden sommern 2005. Han er 87-modell, og begynte på lektorstudiet i år. Han blir lærer i Engelsk, Historie og Religion.
Min største, og forsåvidt eneste, hobby er strikking. Jeg har skikkelig strikkedilla! Det går veldig mye i babytøy, selv om jeg ikke er i nærheten av å ha/få barn. Jeg bare liker at ting blir fort ferdig! Og det blir en del strikking på bestilling, noe jeg synes er veldig stas. Da får jeg prøvd ut nye garntyper og mønstere jeg ikke normalt ville prøvd.
Må vel også nevne at jeg har en stor fasinasjon for Pingviner. Jeg elsker de! Har alltid vært stor fan, så lenge jeg kan huske. Veit ikke helt hvorfor, men de er jo dødskule! Har også utviklen et litt urovekkende interesse for Hello Kitty. Det bekymrer meg litt.
Dette var vel det viktigste om meg, Eller vent; jeg er SJOKOMAN!!! Sånn, da er jeg ferdig.

Håper jeg ikke bedøvde brorparten av leserne med dette.

3 kommentarer

Tine Kristin

10.mar.2010 kl.22:42

Hyggelig å vite mer om deg, selv om jeg har skjønt endel av det allerede... hehe :-)

Netta Marie

11.mar.2010 kl.07:43

Tine Kristin: He he, nei jeg er kanskje ikke så mystisk :)

Tine Kristin

11.mar.2010 kl.09:04

Men det var hyggelig å høre litt mer da :-) Visste jo ikke på langt nær alt!

Skriv en ny kommentar

Netta Marie

Netta Marie

21, Oslo

Livsglad jente som bor sammen med kjæresten sin Sigmund i Oslo, og går på UiO. Jeg elsker å strikke, og er litt over middels glad i pingviner. Ser du noe strikket du liker? Jeg strikker på bestilling:) Send meg en mail på netta.marie@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits