Skal tidlig krøkes...

..... den som god krok skal bli!

Er det ikke omtrent sånn det er? Uansett, jeg og Sindre har nå begynt å øve oss på pensjonisttilverelsen. Litt prematurt vil kanskje noen påstå, men jeg mener det ikke går ann å være for tidlig ute! Denne øvingen går ut på hyppige cafébesøk, midt på formiddagen. Ettersom vår "geniale" timeplan er lagt opp med bare en dobbelforelesning per dag nå i flere uker, har det blitt mye "fri" på formiddagene. 

Men vi kaster ikke bort dagen på lesesalen av den grunn, langt i fra! Det hadde sikkert vært veldig lurt det, ettersom jeg kjenner at eksamensnervene bare trenger seg på. Men gang på gang er det kakao og winerbrød som vinner over en småmuggen lesesal med nitrise bøker. Rart det altså!
Og sammen med kakao&krem kommer den obligatoriske kakaobarten og krem-nesetippen! 

Disse bildene er forresten fra Baker Hansen på Ullevål station. Det er helt plutselig blitt shoppinggate og greier der. Who knew? Har ikke jeg fått men meg i allefall. Anbefaler den varme mørke sjokoladen med krem der. Mmmmm! Da får du med sånne søte sjokoladehjerter i kremen. Og hvem vil vel ikke ha det liksom!


2 kommentarer

idadine

08.mar.2010 kl.14:43

Elsker å dra på café! Skulle gjerne gjort det litt oftere, men det betyr at jeg må dra ned til byen. Er desverre ingen caféer her oppe som er koselige. :(

Netta Marie

08.mar.2010 kl.15:45

idadine: Å, det er teit da! er som regel på blindern eller nede i byen jeg :) begge deler er jo ganske nærme hybelen!

Skriv en ny kommentar

Netta Marie

Netta Marie

21, Oslo

Livsglad jente som bor sammen med kjæresten sin Sigmund i Oslo, og går på UiO. Jeg elsker å strikke, og er litt over middels glad i pingviner. Ser du noe strikket du liker? Jeg strikker på bestilling:) Send meg en mail på netta.marie@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits