What to do?

Jeg har alltid vært veldig flink med penger, mener jeg selv. Før jeg flyttet hjemmefra fikk jeg total angst når det var mindre enn 1000 på brukskontoen. Og sparekontoen ble kunn rørt når jeg skulle kjøpe meg scooter da jeg var 16. Pappa kalte meg Onkel Skrue, men jeg er jo ikke gjerrig. Bare nøysom. 

Men etter å ha flyttet til tigerstaden har ting forandret seg litt. Det koster jo å leve, og jeg må ha insett at det å ha 1000 på brukskontoen når alle regninger, mat, bøker og busskort er betalt, er litt luksus. Og nå som jeg ikke har hatt jobb siden oktober, har jeg merket hvor mye det hjelper å få inn de ekstra pengene i budsjettet. 

Nå som jeg har fått meg jobb kan jeg endelig begynne å spare til ting igjen! Det gleder jeg meg til. Er jo ikke så mye å spare av stipendet. Men nå veit jeg ikke helt hva jeg skal spare til. Har sakt om ganske mye at " dette skal jeg spare til når jeg begynner i ny jobb". DILEMMA!
Det aller lureste er jo å bare putte alle pengene på sparekontoen, uten å "registrere" at man plutselig har ekstra penger. Men det er jo ikke så gøy! Selv om sparekontoen absolutt trenger en oppfeiting! Og det er jo lite lurt å kjøpe seg serier nå som eksamen nærmer seg med stormskritt. Penger i USA-kassa blir det utvilsomt. Må jo ha penger der. Men sånn kosedress har jeg jo ønsket meg ganske lenge. Gosj.

Men kjenner jeg meg rett blir det nok med tanken, også havner pengene rett på sparekonto og i USA-kassa. Kanskje jeg skal begynne å tippe lotto?

Q: Flere som har lignenende pennge"problemer"?


5 kommentarer

Zezilie

06.mar.2010 kl.12:16

kjempefin blogg, elsker designet:)

Sjekk ut mine Gina Tricot favoritter:)

C e c i l i e

06.mar.2010 kl.12:21

Nei,er ikke voksen ennå XD

Når sto du opp idag:P?

Netta Marie

06.mar.2010 kl.12:44

C e c i l i e: Nei, ikke heeelt :) Blei vel 11.30 før jeg rullet ut av senga :)

Aksjebloggeren - (Konkurranse)

07.mar.2010 kl.21:45

Kjenner meg igjen her altså. Forbruket har økt betraktelig etter at jeg har flyttet hjemmefra og sparekontoen har fått gjennomgå. Men da er jeg samtidig veldig glad for at jeg var så nøysom og flink å spare slik at jeg faktisk hadde en solid sparekonto å tære litt på, for stipendet holder ihvertfall ikke.

Lykke til med å finne ut hva du skal bruke lønningen på ;) Jeg er nok også slik at det blir med tanken, for når det kommer til saken så tenker jeg at jeg trenger det jo eeeegentlig ikke, så kommer det nøysomme fornuftige personen i meg og plasserer pengene på sparekonto.

Netta Marie

07.mar.2010 kl.22:05

Aksjebloggeren: Godt å høre det er flere :) Blir nok sparekontoen her også!

Skriv en ny kommentar

Netta Marie

Netta Marie

21, Oslo

Livsglad jente som bor sammen med kjæresten sin Sigmund i Oslo, og går på UiO. Jeg elsker å strikke, og er litt over middels glad i pingviner. Ser du noe strikket du liker? Jeg strikker på bestilling:) Send meg en mail på netta.marie@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits