Ny jobb for meg!

Nå kan jeg endelig si at jeg har begynt i ny jobb, ettersom jeg har vær på første opplæring allerede. Jeg skal begynne å jobbe på Apotek 1. 
Jeg har bare hatt opplæring i datasystemet ennå, men skal snart være litt i selvvalghyllen også. Gleder meg skikkelig. Er jo selvfølgelig slitsomt å jobbe, men blir gøy å jobbe med noe som har litt relevans for studiet. 

Kan jo i samme slengen reklamere litt, og vise dere hva som er på tilbud denne måneden, eller i allefall frem til 14. mars.


4 kommentarer

Hegelill

04.mar.2010 kl.16:49

Apotek 1 er det beste apoteket etter min mening, men blir spennende å se om Boots tar dem igjen når de får sjangs til å bli litt større enn de er i Norge per i dag. I England er de jo kjempe store og har fine butikker med sunn mat i tillegg til alt det andre.

Lykke til med den nye jobben :D

Tine Kristin

05.mar.2010 kl.15:18

Grattis med jobb da :-)

Blir spennende!

Netta Marie

05.mar.2010 kl.20:08

Tine Kristin: Ja, gleder meg skikkelig :)

Netta Marie

05.mar.2010 kl.20:09

Hegelill: Ja, jeg har alltid hatt en forkjerlighet for apotek 1. Jeg klarer ikke å ta Boots alvorlig jeg altså, men blir spennende å se!

Skriv en ny kommentar

Netta Marie

Netta Marie

21, Oslo

Livsglad jente som bor sammen med kjæresten sin Sigmund i Oslo, og går på UiO. Jeg elsker å strikke, og er litt over middels glad i pingviner. Ser du noe strikket du liker? Jeg strikker på bestilling:) Send meg en mail på netta.marie@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits