Portør tur - Winter wonderland!

Kom hjem fra portør seint i går. Kjempesliten og trøtt!

Det var fantastisk gøy å se hvordan stedet ser ut på vintern. Har jo vært der 4 sommere på rad nå. Isen var frosset nok til at vi kunne gå på den, heldigvis! Vi klarte ikke å komme frem til hytta før det ble mørkt på lørdag, så vi kavet oss gjennom snøstormen i mørket. Gosj! Det var nest før vi måtte redde Tor Magnus og pulken fra å drukne i snøen, men han fikk den heldigvis trygt frem. Han er veldig god på pulk-kjøring!

På lørdagen koste vi oss inne på hytta med pizza. Fyr i peise hadde vi også. Og Gyde hadde med seg dataen og *trommevirvel* Sex og Singelliv på DVD! Jeg elsker det moderne hyttelivet! Søndag var det tid for skituren. Med is-broddesaker, som vi kunne hågge i isen hvis vi gikk gjennom. De ble heldigvis ubrukte, alle sammen! 


Ettersom jeg tok alle bildene er ikke jeg med på noen av dem, men Mamma - fortvil ikke! Taran tok også noen bilder, der jeg også er med. Måtte jo dokumentere at jeg faktisk gikk på ski også ;)

En godt over herlig tur med en herlig "sviger-familie". Håper jeg rekker  å komme innom hytta i sommer også, før jeg reiser til USA.

Som di sier i kvikk lunsj-reklamen; Takk for turen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Netta Marie

Netta Marie

21, Oslo

Livsglad jente som bor sammen med kjæresten sin Sigmund i Oslo, og går på UiO. Jeg elsker å strikke, og er litt over middels glad i pingviner. Ser du noe strikket du liker? Jeg strikker på bestilling:) Send meg en mail på netta.marie@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits