Trepinner VS metallpinner

Jeg har altid kjøpt metallstrikkepinner av rein vane, men har hørt/lest så mye om at trepinner skulle være så mye bedre å strikke med. Så nå har jeg prøvd jeg også! Fant en rundpinne fra Gjstal i meket Bamboo og strømpepinner fra Sandnes.

Det var stor forskjell på trepinnene seg i mellom. De strømpepinnene virket veldig skjøre, og etter å ha strikket ett buksebein så er de faktisk blitt litt bøyde. Var også sånn at jeg var litt redd for å få flis i fingern noen ganger, så skjøre virket de. Så akuratt på det merket må jeg si jeg foretrekker metallpinner!Rundpinnen fra gjestal derimot falt veldig i smak! Garnet glei veldig fint over pinnene, og de kjentest veldig robuste og konfortable ut i hendene mine. Det virker som om de er lakkert eller noe med ett bellegg de fra sandnes ikke har. Og det er godt mulig de er laget fra forskjellige tresorter. Så her ville jeg valgt trerundpinne over metallrundpinne neste gang.Det eneste som er dumt med trepinner er jo at de ofte er litt dyrere enn metallpinnene. I allefall ettersom man får metallstrømpepinner til 28,- på sparkjøp! Men det som jeg synes er veldig praktisk med trepinnene er at pinnestrørelsen er trykt på. Og det er PRAKTISK når man har alle pinnene hulteterbulter i en liten kasse.

Q: Har du noen favorttpinnemerke? Og har du en god måte å organisere pinner på?


2 kommentarer

Tine Kristin

14.jan.2010 kl.14:48

Har alle mine pinner i en veske, hvor de som hører sammen ligger i embalasjen de kom i, eller er satt sammen med strikker bare jeg da.

Er bare ett par som ikke ligger i embalasjen sin.

Har nesten bare trepinner, og liker de veldig godt :-) Merket husker jeg ikke i slengen på alle. Har i alle fall endel fra Viking Garn.

Januarmamma <3

14.jan.2010 kl.15:50

Hei, takk for kommentarene dine! ;-) her er mailen min snuppa

lisamarie-0989@hotmail.com

Skriv en ny kommentar

Netta Marie

Netta Marie

21, Oslo

Livsglad jente som bor sammen med kjæresten sin Sigmund i Oslo, og går på UiO. Jeg elsker å strikke, og er litt over middels glad i pingviner. Ser du noe strikket du liker? Jeg strikker på bestilling:) Send meg en mail på netta.marie@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits