Babytøy

Jeg strikker en del babytøy på bestilling, og klarer jo ikke å la være å tenke "oi, det skal jeg lage til meg selv når jeg får barn". Det er jo vannvittig mye søtt der ute! Gosj, jeg kommer sikkert til å bli en av de mødrene som kler ungen i bare hjemmelaget - året rundt. Og jeg kommer i allefall til å bli den kipe tanta som alltid gir hjemmelagde klær i bursdags og julegaver. Men det er greit, jeg kan leve med det!

Kanskje jeg egentlig burde begynt å strikke nå, også lagt det i en eske, litt som sånn gammeldags "brudekiste". ha ha! Da kan jeg tenke meg både en og annen ville lagt meg inn for psykiatrisk vurdering (godt svigermor er psykiater)!

Men her har jeg i allefall laget en liten montasje over noen ting jeg synes er veldig fine!


Q: Noen som har det sånn uten å være noe særlig "verpesyk"?

7 kommentarer

Tine Kristin

09.jan.2010 kl.17:25

Enig i at det er utrolig mye fint. Selv om jeg ikke har strikket noe babytøy enda, så ser jeg ofte på det. Vurderer å lage noe snart da. så får se om jeg velger noe jeg kan gi bort. Men er litt sånn jeg også at jeg blir fristet til å lage noe å bare ha det liggende egentlig. Hehe...

Netta Marie

09.jan.2010 kl.17:27

Tine Kristin: Det er jo ganske praktis da, så har man barselsgaver å bakhånd også :)

Tine Kristin

09.jan.2010 kl.17:42

Jepp. Det er det så absolutt. Gir da bort nesten alt jeg lager også jeg da. Blir liksom lite igjen til meg selv. Men unner meg det i blandt da :-) hehe

Men veldig kjekt å ha noe liggende til både barn og voksen når man plutselig blir bedt bort etc. Og bursdager kommer brått på om man skal lage noe.

Synes det er hyggelig å gi bort gaver jeg har laget selv og brukt tid på, framfor noe vilkårlig fra butikken bare...

Netta Marie

09.jan.2010 kl.18:48

Tine Kristin: Det er jeg så enig i :)

Tine Kristin

10.jan.2010 kl.18:25

Hvilke garntyper pleier du å strikke mest av?

Netta Marie

10.jan.2010 kl.21:26

Tine Kristin: Det går mye i babyull, også sportsragg fra viking, fåes kjøpt på bogerud blandt annet :) Også det tovegarnet, cortarina (?).

Tine Kristin

11.jan.2010 kl.00:00

Strikker i mye av det samme som meg du da.

Jeg bruker mye Gjestal og Viking Garn, oftes cortina og sportsragg :-) Noe vetlandsgarn. Handler på bogerud jeg vet du :-)

Babyull har jeg ikke prøvd enda, men skal nok lage noe i det også etterhvert :-)

Skriv en ny kommentar

Netta Marie

Netta Marie

21, Oslo

Livsglad jente som bor sammen med kjæresten sin Sigmund i Oslo, og går på UiO. Jeg elsker å strikke, og er litt over middels glad i pingviner. Ser du noe strikket du liker? Jeg strikker på bestilling:) Send meg en mail på netta.marie@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits