Drømme-strikk

Nå når alle bestillingen er ferdig, og jeg har tid til å strikke til meg selv igjen klarer jeg ikke helt å bestemme meg for hva jeg vil. Jeg har nå strikket ett sett med lue, votter og hals i tykkt naturull, med spiralmønster. Bilde kommer seinere. 

Men nå har jeg litt lyst til å prøve meg på ei lusekofte av noe slag. Jeg har alltd vært litt svak for fanakofte, men nå som mariusgensern har blitt så poppis så har jeg fått litt sansen for den også. Men vil jo helst ha ei jakke, og da må jeg også nevne at setersdalskofta også kommer høyt opp på lista.


Dette er fanamøsteret. Jeg ville nok laget den i rødt, eller igrått som på bildet her.


Disse to mønsterene fant jeg på garnstudio sine sider. Likte veldig godt mønsteret på jakka i hvitt og rødt der. Mønsteret går opp til 13/14 år, så hadde bare trengt å forstørret iitt.
  

  
Her er jo den kjente og kjære mariusgenseren. Nå har det jo kommet mange moderne versoner av den, men jeg liker best den gamle. Fortinnsvis i blå! Bare dumt det er genser, og ikke jakke.


Og her er koften over alle kofter. Setersdalskofta! Dette er for meg definisjonen på lusekofte, selv om det kanskje ikke er det på ordentlig.

Q: Hva ville du laget, eller hva har du?5 kommentarer

Linda

28.des.2009 kl.16:25

Jeg har ønsket meg en Marius genser (blå ja) i flere år, men har ikke orket begynne å strikke det. Jeg strikker bare barneklær og sokker og tøfler av alle slag. Blir så tiltak når jeg skal begynne på noe så stort, hehe... Men jeg stemmer hvertfall på Marius genser ;) Og om du vil ha jakke, så hadde det kanskje vært litt kult med en Marius jakke, eller...? :)

Netta Marie

28.des.2009 kl.21:25

Linda: Det er det det gå mest i her også! Tror nok det blir marius, må bare få gjort det om til jakke :) Kan jo google det! hi hi

Tine Kristin

28.des.2009 kl.21:32

Mange fine. Vet ikke hvilken jeg ville hatt... Sånt må tenkes en stund på. hehe

Netta Marie

28.des.2009 kl.21:37

Tine Kristin: Ja, det er ikke en lett avgjørelse! Kanskje jeg bare skal begynne med en, også fortsatt med alle ;)

Tine Kristin

28.des.2009 kl.22:01

Ikke dumt... hehe

Skriv en ny kommentar

Netta Marie

Netta Marie

21, Oslo

Livsglad jente som bor sammen med kjæresten sin Sigmund i Oslo, og går på UiO. Jeg elsker å strikke, og er litt over middels glad i pingviner. Ser du noe strikket du liker? Jeg strikker på bestilling:) Send meg en mail på netta.marie@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits