Hettelue

Da er luen ferdig. Eller den har vært ferdig noen dager nå. HUn som hadde bestilt den og kjøreposen kom å hentet de i dag, og hun virket i allefall fornøyd!

Da er det en bestilling og et prosjekt igjen før jeg må begynne litt på julegaver også :) Krysser fingrene for at jeg får ha med strikketøyet på flyet til bergen, har jo bare bestilt med håndbakasje..
Q: Noen som har erfaring med strikketøy og fly?

Her er i allefall lua. Litt dårlig, fargen er egentlig litt klarere og litt mørkere.

14112009


2 kommentarer

Elisabeth

22.nov.2009 kl.17:57

Så fin lue! Har tenkt på å strikke den jeg og, nå som jeg ser resultatet så får jeg jo enda mer lyst :) Uff, grusomt å hafått strikkedilla!

Ann-Magritt/Gitte

27.nov.2009 kl.08:49

Det er lov til å ha strikketøy på fly. Jeg passer bare på at jeg ikke har flere pinner med enn de jeg faktisk skal bruke i håndbagasjen. Vet ikke om det har så mye å si, men jeg velger stort sett å starte på prosjekter med trepinner:- ) Alternativet til denne lua må være spissluene jeg lagde for en liten "evighet" siden...

Skriv en ny kommentar

Netta Marie

Netta Marie

21, Oslo

Livsglad jente som bor sammen med kjæresten sin Sigmund i Oslo, og går på UiO. Jeg elsker å strikke, og er litt over middels glad i pingviner. Ser du noe strikket du liker? Jeg strikker på bestilling:) Send meg en mail på netta.marie@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits