Utvidelse av kassa

Jeg har hvite, gjennomsiktige plastkasser der jeg har alt av hobbyutstyr i. Veldig praktisk - men ikke så pent. Nå jeg flytter inn i et stort hus skal jeg ha et helt rom der jeg kan ha alle strikkesakene mine ol. Mmmmmm - og med en fantastisk god gjyngestol jeg kan sitte å strikke i <3

drops design har så mye fint, og masse flott garn! Det er til tider ganske dyrt, men man får kvaliteten man betaler for! 
Det er jeg ønsker meg nå er litt stilige pinner, de har både fargerike pinner, trepinner og heklenåler med glitter. ELSK!

bambussett3
 plasthekle3 trendpar3 bambushekle4
bambuspar4 trendrund2
plasthekle2


strikkesnadder? Yess! Hvem sa at håndarbeid er kjedelig..

Bilder fra: garnstudio.com2 kommentarer

Eirin Skog

08.nov.2009 kl.12:29

Legen min er bare litt spesiell og veldig sær. Kan ihvertfall ikke stole på han. Får jo ikke svar på det jeg lurer på.

Men ja, det er akkurat disse bivirkningene som kan komme senere som jeg er veldig redd for. At man får vondt i armen eller får influensasymptomer rett etter på bryr jeg meg ikke om. Men tenk om fosteret tar skade av vaksinen lengre frem i tid!

Det er totalt kaos i hodet mitt akkurat nå. Vil jo ikke utsette meg for døden selv heller:(

Eirin Skog

11.nov.2009 kl.20:42

Hehe, thanx;D

Skriv en ny kommentar

Netta Marie

Netta Marie

21, Oslo

Livsglad jente som bor sammen med kjæresten sin Sigmund i Oslo, og går på UiO. Jeg elsker å strikke, og er litt over middels glad i pingviner. Ser du noe strikket du liker? Jeg strikker på bestilling:) Send meg en mail på netta.marie@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits