høst-suppe

Jeg er ei skikkelig "suppe-guri". Jeg elsker supper. Det er det beste med høsten, en tallerken med varm suppe.

Jeg og også glad i å lage mat, så jeg tenkte jeg skulle dele en av mine flotte suppeoppskrifter. Denne oppskriften holder til to middager til meg og sigmund. Veldig greit å fryse ned en middag, så har du til en stressende dag.

Ingridienser:
2 L Vann
4 Kylingbuljongterninger
1 Boks kokosnøttmelk
1 Løk
1 Purreløk
1 Pose gulerøtter
3 Store poteter
1 Brokoli
2 kyllingfileter
pepper
salt
ingefær

* Løken og purreløken kuttes i små biter og stekes i godt smør på svak varme slik at de blir myke og gyllende.
* Kyllinfileene kuttes opp i små terninger (husk at det er best med suppe om man får med litt av hver ingridiens på hver skje) og steikes til de er gjennomstekte. Krydre litt med salt og pepper.
* Grønnsakene kuttes opp i små, like terninger. Slik at alt får lik koketid.
* Ta grønnsakene oppi buljongvannet når det koker, og la det koke til grønnsakene er nesten gjennomkokt. Da tar du oppi løken, purreløken og kyllingen opp. Krydre med ingefær.
* Hell så oppi kokosnøttmelken og la det koke ferdig slik at alt er gjennomkokt.

Og så er det bare å nyyyyyte!

handleposemedgrnnsakery8i93oer

(Bilde fra google)


TIPS: Bruker du ikke en hel purreløk? Ta å kutt opp hele, men ta det du ikke bruker i en "zipper-bag" og frys det ned. Veldig supert å ha for hånden. Også er det økonomisk for du slipper å kaste mat!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Netta Marie

Netta Marie

21, Oslo

Livsglad jente som bor sammen med kjæresten sin Sigmund i Oslo, og går på UiO. Jeg elsker å strikke, og er litt over middels glad i pingviner. Ser du noe strikket du liker? Jeg strikker på bestilling:) Send meg en mail på netta.marie@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits