Hva betyr sidevisninger/besøkende?

Ja, overskriften taler vel for seg selv

Hva er forskjellen på antall sidevisninger og antall besøkede på statestikken på bloggen?


5 kommentarer

pia

10.06.2009 kl.22:34

er ikke helt sikker, har jo ikke blogg selv, men trodde sidevisninger er samlet antall ganger siden din har blitt visst (tar med hvis f.eks samme pers er inne seks ganger også), og antall besøkende er hvor mange som har besøkt siden (telles en gang per pc uansett om du har vært på siden en eller ti ganger)...takk for tipset om fotbad foresten;) så deilig ut, så har kjøpt meg utstyr så jeg kan ha det selv:)

Netta Marie

10.06.2009 kl.22:41

Det hørtes veldig logisk ut!Ja, det burde du, er jo kjempe deilig :)

Gi håp til våre barna!

27.10.2009 kl.21:44

Jeg tror du får en sidevisning ekstra også hvis personen klikker seg inn på en av kategoritene også tilbake igjen f.eks.

engepenge

01.05.2010 kl.17:47

Jeg tenkte sidevisninger var hvor mange som var innom bloggen din, men som ikke hadde vært der lenge nok til å bli registrert til å ha lest innlegget. Hvis noen går inn på sia di vil det kun registreres én gang den dagen, selv om du kanskje går inn flere ganger. Skoler og andre større plasser, vil kun bli registrert som én leser fordi alle dataene som er pålogget på nettverket på skola, har den samme IP-adressen.

Det kan også hende at lesere er antall IP-adresser som har vært på bloggen din. Og sidevisninger er alle gangene alle IP-adressene har vært på bloggen din tilsammen.

lina

18.11.2012 kl.21:38

njuudelig alt e!

Skriv en ny kommentar

hits